Välkommen till mig & min värld

lördag 4 januari 2014

Mörker........

Usch vilken mörk årstid denna vinter verkar bli....det är mörkt när man vaknar.....det är mörkt när man är vaken.....det är mörkt när man går och lägger sig...suck!
Var är solen???? Var är all snö som ska finnas på marken nu så att vi får njuta av allt vad snölek och skidåkning heter. Min lillprins har ju fått nya längdåkningsskidor - fick ju hans pappa att äntligen köpa ett par nya skidor och pjäxor åt sonen (jag har fixat skidutrustningen till lillprinsen ända sedan han började på förskolan i Sandviken....ja innan dess också för den delen, men då bodde vi tillsammans i Gävle).
 
Hua vad spännande det blev....Sverige spelade semifinal mot Ryssland i JVM (2-1). Ryssarna har en del att lära vad gäller hur man uppträder på isen....men spelskickliga killar är de helt klart. Nu får vi vänta och se om det blir en final mot Finland eller Canada imorgon.....hmmm...den matchen avgörs senare ikväll.
 
Nu ska vi avgöra om det blir en till natt här på Brynäs....eller om vi sätter oss i LillaP och susar hem till Sandviken....Lillprinsen kommer hem imorgon bitti kl 08:30.....äntligen!
 
kramkram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar