Välkommen till mig & min värld

fredag 22 april 2011

Lååååång fredag.....

Tänk att ett telefonsamtal kan få ens liv i gungning. M har legat inne för akut pankreatit ( 2 svängar undet loppet av 3 veckor ). Jag har varit en jobbig , envis anhörig som ifrågasatte allt. Kämpandet resulterade i att M fick genomgå magnetröntgen supersnabbt...de skulle utesluta gallsten. Remissen skrevs 14/4 , tid 20/4 och resultat 21/4. Nu ska han få genomgå ett ultraljud för de upptäckte en cysta på bukspottskörteln stor som en golfboll. Jag som ifrågasatte från första början varför man inte gör ett ultraljud.....gggrrrr!!! Blev istället dumförklarad av den 1:a läkaren ( men den läkaren har blivit tillrättavisad av sin chef ).
Nu är det bara att vänta & se...men ovissheten är jobbig....man kan inget göra förutom att vänta....suck!!

En glad Johannes tappade tand #2 igår kväll. Nu har han en underbart söt glugg i munnen. Naturligtvis kom tandfén med en guldpeng....men hon hade glömt att dricka upp vattnet ur glaset....aj aj aj vilken tabbe :)

Lång fredag idag och en tur till Högbo Bruk. GästrikeKonst hela helgen...vi tittade inte så mycket , men var in till Smé Johan iallafall. Han har så himla mycket fint som jag gladeligen skulle vilja äga. Johannes hade med sig sin KickScooter , så det gick fort att komma till Gruvstugan. Där kan man avnjuta världens godaste kanelbullar.....hembakade & stora ^^ Medans vi satt där , såg vi fina syster med man och äldsta dotter utanför. De skulle också fika lite. Johannes " bjöd in " dem att sitta med oss.
Sedan gick vi tillbaka mot bilen , men Johannes fick rasa av sig lite vid lekplatsen innan vi åkte hem.

Väl hemma satt vi ute på balkongen med näsan mot solen.
Nu är middagen avklarad och slapp framför TV:n som gäller....Skönt att bara vara ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar