Välkommen till mig & min värld

fredag 15 augusti 2014

Fredaaaaaaaaaaaaaaag........

Trött efter en hel dag på HiG med föreläsningar (8:15-15:30)....först av Pelle Matton (jobbar på BIG) och sedan av professor Peter Gill (fr Irland). Hela dagen handlade om hur vi på Gävles skolor ska jobba med att förebygga mobbning IRL & på nätet.....inget man gör bara så där....krävs mycket jobb av alla!

Lillprinsen hämtades fr fritids och sedan åkte vi till ICA Björksätra för att hämta ett paket som hade kommit till lillprinsen fr SVT :) Han fick en neongrön T-shirt fr Lilla Aktuellt som pris för "Kolla Bilden".

Idag kom även ett välkomstbrev fr lillprinsens nya lärare....hon bifogade även ett prel.schema där det står vilka lärare de ska ha i resp. ämne. Läraren skriver att hon har behörighet i alla ämnen utom i slöjd, musik & idrott.....verkar ju bra....men hennes initialer står inte efter ett enda ämne på schemat....hmmmm...märkvärdigt! En annan lärares initialer står efter alla basämnen och efter att jag chattat med en annan förälder i den andra klassen, framgår det att den läraren som står på schemat har slutat. Känns lite B-betonat att skicka ut ett schema med fel lärares namn.....ha ha ha

Nu tittar jag på Friidrotts EM och väntar på finaste mannen som cyklar hit :)

Trevlig fredag :)
kramkram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar